‘Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου” Βραβεύσεις-Φεστιβάλ 2019

Την Παρασκευή 10/5 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»  για τον εγκεκριμένο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου». Η απονομή έγινε στη διάρκεια του Φεστιβάλ του εν λόγω διαγωνισμού όπου συμμετείχαν σχολεία Α/θμιας και Β/θμια εκπαίδευσης από όλη τη χώρα και συγκεκριμένα από τη Χάλκη Δωδεκανήσου, Καβάλα, Λεωνίδιο Αρκαδίας, Σάμη Κεφαλληνίας αλλά και την Αττική.

Αντιπροσωπείες τόσο των νικητών, όσο και των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ παρουσίασαν τα λευκώματά  τους, χόρεψαν αντιπροσωπευτικούς χορούς της περιοχής τους και τους δίδαξαν στους μαθητές/τριες των άλλων σχολείων.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου  Διονύσου και έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό κέντρο Αγίου Στεφάνου Διονύσου  ενώ τις απονομές πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικών Δομών κ Τσούκας Παναγιώτης.

Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ευχαριστούν και συγχαίρουν τα σχολεία τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό καθώς και τον Δήμο Διονύσου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ Τσούκα για την συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης

Category
Photo Gallery